Windows Explorer چیست؟

Windows Explorer

  برنامه ای است که توانایی نمایش پوشه های موجود در درایوهای مختلف را بطور همزمان داشته و همچنین قابلیت اجرای فرامین مربوط به مدیریت فایلها و پوشه ها را نیز دارا می باشد .

1  - مدیریت فایلها و پوشه ها بوسیله  windows Explorer

برای باز کردن پنجره windows Explorer چندین روش وجود دارد :

روش اول :  ابتدااشاره گر ماوس را روی نماد Computer  My  برده و کلید سمت راست آن را فشار دهید تا منوی میانبر مربوطه باز شود .

سپس از منوی  باز شده روی گزینه Explore  کلیک کنید تا پنجره مربوطه ظاهر گردد .

روش دوم :  در این حالت بااستفاده از منوی start روی گزینه programs  کلیک کنید و سپس برنامه ُwindows Explorer را اجرا نمایید .

پنجره windows Explorer به دو کادر مجزا تقسیم شده است کادر سمت چپ ساختار درختی پوشه ها و کادر سمت راست ، محتویات درون پوشه انتخاب شده را نشان می دهد .

یک نوار باریک به نامsplit مرز بین این دو ناحیه رامشخص می کند که به وسیله Drag  کردن م یتوان محل آن را تغییر داد با استفاده از منوی View نیز می توان نحوهنمایش متفاوتی برای نمادها در نظر گرفت .

            در کادر سمت چپ که محل نمایش ساختار درختی موضوعات است ، همانطور که در تصویر مشاهده میکنید در کنار بعضی از پوشه ها علامت + کوچکی قرار دارد که نشانه وجود یک یا چند زیر مجموعه در پوشه مذکور است .

            در صورتی که اشاره گرموس را روی لامت + منقل کرده و کلیک کنید زیر مجموعه ها نمایش داده خواهد شد وعلامت + به تبدیل می شود و به کلیک جدد برروی همان محل ، حالت نمایش به صورت اولیه برخواهد گشت .

برای مال :

1-  روی علامت + کنار درایو C کلیک میکنیم تا پوشه های داخل آن به نمایش درآیند

2-   از میان پوشه های به نمایش درامده windows را انتخاب کرده وری نام پوشل دبل کلیک می کنیم محتویات این پوشه : به نمایش درآمده و یا برنامه ها اجر خواهند شد .

همچنین انجام کلیه عملیات مربوط به مدیریت فایلها و پوشه ها نظیر ایجاد، حذف ، کپی انتقال و غیره که در فصول قبل بررسی شده در این برنامه نیز میسر است .

برای کپی چند فایل هم ردیف از پوشه My Document  به درایو C  می توانیم به روش زیر عمل کنیم :

1-  ابتدا روی علامت + کنار پوشه  My Document  کلیک می کنیم تا محتویات آن نمایش داده می شود .

2-  سپس روی اولین فایل مورد نظرمان کلیک کرده و با نگه داشتن shift  روی آخرین فایل مورد نظر در همان ردیف نیز کلیک می کنیم .

3-  حال روی یکی از فایلهای کلیک کرده و با نگه داشتن کلید سمت راست ماوس ، مجموعه انتخاب شده را به سمت چپ و به طرف مقصود که درایو C  می باشد حرکت میدهیم و زمانی که رنگ درایو C تغییر کرد دکمه را راها میکنیم .

4-  سپس از منوی ظاهر شده ، روی گزینه Copy here  کلیک می کنیم و به این ترتیب عمل کپی به پایان می رسد .

در ویندوز روش دیگری نیز برای کپی کردن یک موضوع به فلاپی دیسک وجود دارد ، برای این منظور :

1-  ابتدا یک فلای دیک فرمت شده را درون فلاپی درایو قرا رداده و سپس در یکی از محیط های My computer یا windows Explorer  موضوعات مورد نظرمان را انتخاب میکنیم .

2-  سپس روی فایل یا پوشه های انتخاب شده کلیک سمت راست کرده و از منوی میانبر ظاهر شده ، گزینه send to و سپس نماد (A  )   3.5 Floppy  را کلیک می کنیم .

به این ترتیب کلیه موضوعات انتخاب شده به فلاپی درایو منتقل خواهند شد گزینه دیگری که در منوی میانبر باز شده در سمت send to  وجود ارد Mail Recipient است که به وسیله آن میتوانیم موضوع یا موضوعات انتخاب شده را به صورت پست الکترونیکی برای کامپیوتر مقصد بفرستیم و همچنین اگر گزینه My Document را از این منوی میانبر انتخاب کنیم . موضوعات به پوشه My Document منتقل خواهند شد .

نکته : توجه داشته باشید که استفاده از گزینهMail Recipient   زمانی ممکن است که شما به شبکه اینترنت دسترسی داشته و آدرس پست الکترونیکی کامپیوتر مقصد تان را نیز در اختیار داشته باشید .

2- فرامین Format     و Copy Disk

فرمان Format

 هر یک از دیسکها اعم از فلاپی یا هارد دیسک ، قبل از استفاده در کامپیوتر ، باید فرمت شوند بااین عمل Track  ها و Sector  در روی دیسک ایجاد شده و جداول Fat  نیز طراحی می شود به این ترتیب دیسک برای نگهداری و ذخیره اطلاعات ، آماده می شود .

التبه هم اکنون فلاپی دیسکها به صورت فرمت شده به بازار عرضه می شود در این صورت برروی برچسپ روی آنها کلمه Formated درج شده است .

برای فرمت کردن یک فلاپی دیسک

1-  روی نماد مربوط به فلاپی درایو روی پنجره  My computer یا windows Explorer  کلیک سمت راست مینماییم تا منوی میانبر باز شود ، سپس از این منو، فرمان  Format  را انتخاب میکنیم .

2-  پنجره Format  باز می شود با کلیک روی فلش رو به پایین کادر Capacity  ظرفیت فلاپی دیسک راتعیین میکنیم

3-  با استفاده از گزینه های Format Type میتوانیم نوع عمل فرمت را تعیین کنیم .

گزینه   Quick را زمانی انتخاب می کنیم که دیسک ما قبلا فرمت شده باشد و به   اینترتیب ما برای رفع اشکال احتمالی یا حذف کلیه محتویات دیک می خواهیم آن را مجددا فرمت کنیم .

گزینه  full برای فرمت کردن دیسکی که تا به جال فرمت شده استفاده می شود .

گزینه Copy Systems Only  موجب کپی شدن فایلهای اصلی سیستم عامل به درون دیسک می شود در این حالت ، عمل فرمت انجام نمی گیرد بلکه دیسکت به دیسکت Bootable  تبدیل می شود و از این پس قادر به راه اندازی کامپیوتر خواهد بود از این گزینه زمانی استفاده می شود که بخواهیم با حفظ اطلاعات قبلی ، فایلهای سیستمی نیز به دیسکت منتقل شوند .

در کادر Label می توانیم برچسبی برای دیسکت مورد نظرمان تعیین کنیم و اگر مایل به تعیین برچسب نباشیم . گزینه  No Lable  را انتخاب می کنیم  .

انتخاب گزینه  Display Summary When Finished  سبب نمایش گزارش از وضعیت دیسکت پس از اتمام عمل فرمت می شود .

اگر گزنیه Copy System Files   انتخاب شود پس ا زانجام عمل فرمت فایلهای سیستمی هم به آن منتقل شده و دیسک  Bootable می شود .

پس از انجام تنظیمات مورد نظر می توانیم دیسک را در درایو قرار داده و کلمه +++++ را فشار دهیم . در انتهای عمل فرمت ، گزارش وضعیت ظرفیت دیسک و فضای خالی و احتمالا فضای غیر قابل استفاده آن ارائه خواهد شد .

فرمان  Copy Disk

این فرمان برای انجام عمل نسخه برداری از یک فلاپی دیسک ، با تمام اطلاعات برروی یک دیسکت دیگر استفاده می شود و در مورد هارد دیسک صد ق نمی کند .

نکته : توجه داشت باشید که برای انجام عمل نسخه برداری باید دیسکت مبدا و دیسکت مقصد ، هر دو دقیقا هم ظرفیت باشند .

برای انجام این عمل :

1  - ابتدا دیسکت مبدا یا  Source Disk  را درون درایو قرار اده و از پنجره My Computer یا  Explorer  روی نماد فلاپی درایو کلیک سمت راست  نمایید و از منوی میانبر ، باز شده فرمان  Copy Disk  را انتخاب کنید .

3-                          پنجره  Copy Disk باز می شود که شامل دو کادر  Copy From  و Copy to  
می باشد و هر دو دارای نماد فلاپی درایو هستند . بدین معنی که یک درایو هستند .  بدین معنی که یک درایو فلاپی به عنوان مبدا و یکی مقصد اطلاعات در نظر گرفته خواهند شد . پس از اطمینان از قرار گیری دیسکت مبدا درون درایو روی دکمه    Start کلیک می کنیم .

4-                          در این لحظه پیامی مبنی بر اینکه هم اکنون اطلاعات از دیسکت مبدا خوانده می شود ، ظاهر می گردد .

5-                          پس از انتقال تمامی اطلاعات به حافظه  RAM کامپیوتر ، کادری مشاهده م یکنید که باز شده است و از ما می خواهد  که دیسکت مقصد را درون درایو قرا ر  دهیم و سپس روی دکمه OK کلیک کنیم .

6-                          پیامی مبنی بر اینکه هم اکنون اطلاعات به دیسک مقصد ، منتقل می شوند ظاهر می شود .

نکته : دیسکت مقصد می تواند فرمت نشده و یا فرمت شده و حاوی اطاعاتی نیز باشد که در هر دو حالت مجددا فرمت شده و اطلاعات جدید بروی آن جایگزین خواهند شد .

مشاهده مشخصات دیسکها

برای مشاهده مشخصات دیسکها

1-                          در محیط  My Computer  یا  Windows Explorer  درایو مورد نظر را انتخاب کرده و سپس کلیک سمت راست نمایید . از منوی میانبر باز شده گزینه +++++ را انتخاب کنید .

2-                          پنجره   Properties  باز می شود . این پنجره دارای چندین برگه است .

اولین برگه   General  است که حاوی اطلاعاتی در مورد درایو انتخاب شده است . در کادر  Label می توانید برچسب جدیدی برای دیسک انتخابکنید و یا برچسب قبلی را تغییر دهید . در این پنجره میزان فضای اشغال شده دیک برحسب یکی از واحدهای اندازه گیری مثل بایت یا مگابایت نمایش داده می شود و میزان فضای باقی مانده دیسک قابل مشاهده است .

میزان فضای بکار گرفته شده و فضای خالی دیسک از طریق یک نمودار Pie  نیز نمایش داده می شود

برگه دیگر به نام  Tools حاوی سه بخش است که در بخش   Error Checking Starus اطلاعاتی ر مورد آخرین وضعیت اشکال یابی ویندوز ارائه می دهد و در صورتی که گزینه  Check Now را انتخاب کنید ، ویندوز به بررسی سیستم خواهد پرداخت و در صورتی که  گزینه  Check Now  را انتخاب کنید ویندوز به بررسی سیستم خواهد پرداخت و در صورت وجود هر گونه ایراد و یا خطا آن راگزارش خواهد کرد .

در قسمت  Back Up Status می توانید از اطلاعات موجود در روی هارد دیسک خود دیسکت پشتیبان تهیه کنید .

نکته : تهیه دیسکت پشتیبان برای حفاظت اطلاعات مهم روی دیسک سخت ضروری است زیرا این اطلاعات هر لحظه در معرض خطر ویروسهای نرم افزاری سخت افزاری و یا ویروسهایی که از طریق شبکه اینترنت ممکن است منتقل شوند قرا ردارند .خارج از مسئله  در صورت بروز مشکل سخت افزاری امکان از بین رفتن اطلاعات روی کامپیوتر هستند

با وجود دیک پشتیبان می توانید به راحتی ارتباط کامپیوتر خود را با دیگر کامپیوترها حفظ کنید بدون اینکه نگران از بین رفتن اطلاعات خود باشید .

در قسمت  Defragment Status  نیز می توانید هارد دیسک خود را  defrag کنید در مراحل مختلف اضافه کردن اطلاعات و برنامه های جدید به دیسک سخت ممکن است فضاهای خالی میان انواع بخشهای اطلاعاتی بوجود بیاید که هر چند در وحله اول ناچیز هستند ولی به مرور زمان شاید فضای قابل توجهی از دیسک را به خود اختصاص دهند ، با عمل  defrag این فضاهای خالی تا حد امکان از بین می روند و داده های موجود در دیسک سخت ساختار منظم تری پیدا خواهند کرد .

یافتن پرونده ها و پوشه ها

مواقعی پیش می آید که می خواهیم به فایل یا پوشه خاصی از میان انبوه موضوعات موجود در کامپیوتر دسترسی داشته باشیم . پنجره  Find  به ما کمک می کند که به جای باز کردن تک تک پوشه ها بوسیله انجام یک عمل جستجوی سریع فایل مورد نظر خود را بیابیم .

برای باز کردن پنجره  Find

1-                                                  روی دکمه Start  کلیک نموده و با اشاره به دستور  Find   گزینه  Files and Folders  را انتخاب کنید .

2-                                                  پنجره   Find باز می شود که شامل سه برگه می باشد برگه اول به نام  Name and Location  است که می توانیم در داخل کادر  Name نام کامل و یا بخشی از نام یک فایل را تایپ نماییم .

بای مثال می خواهیم فایل  mypaint .bmp را که قبلا ذخیره کرده ایم اما محل آن برا یما نامعلوم است پیدا کنیم . اگر تنها کلمه  my را در این محل تایپ کرده و سپس روی دکمه  Find now کلیک کنیم جستجو در میان پوشه های درایو جاری آغاز شده و نتایج جستجو نیز در کادر پایین نمایش داده می شود .

در این هنگام اسامی تعدادی فایل و پوشه که در نامشان حروف m و y وجود دارد به همراه مسیر دسترسی به هر یک نشان داده می شود . در این حال می توانیم با پیمایش این مسیر به فایل مورد نظرمان دسترسی پیدا کنیم و یا روی نام آن فایل دبل کلیک کنیم تا باز شود همچنین می توانیم برنامه ها را پس از پایان عمل جستجو از همین پنجره اجرا نماییم .

اگر ما نام کامل یک فایل را می دانیم بهتر است که در کادر Name  نام  مورد نظر را بطور کامل داخل گیومه تایپ کنیم . تا به این وسیله دامنه جستجو محدودتر شود برای این منظور :

1-                                                  ابتدا روی کلمه  New Search  کلیک می کنیم تا نتایج بدست آمده قبلی حذف شوند و بعد در پنجره ظاهر شده روی کلمه  OK برای تایی عمل جستجو جدید کلیک می کنیم .

2 - در کادر  Name  این بار نام کامل  my paint  را تایپ م یکنیم و سپس دکلمه  Find now  کلیک می کنیم

2-                                                  این بار فقط فایل  mypaint  نمایش داده میشود.

ما میتوانیم با استفاده از بعضی گزینه های پنجره  Find دامنه جستجوی آن را محدودتر و دستیابی به پنجره را سریعتر کنیم .

مثلا در کادر  in look  می توانیم نام پوشه یا درایوی را که می خواهیم جستجو در آ انجام پذیرد مشخص کنیم برای این منظور روی فلش روبه پایین این کادر کلیک می کنیم .

از کادر نمایش داده شده در تصویر میتوانیم یک مورد را انتخاب کنیم تا در ;کادر in look  نمایش داده شود . در این مرحله اگر گزینه  Include Subfolders  را انتخاب کنیم ، عمل جستجو در تمام زر پوشه های تعیین شده صورت می گید . همچنین شما میتوانید با کلیک برروی دکمه  Browse  مسیر و نام پوشه دلخواه را برای عمل جستجو در آن مشخص نمایید .

در کادر  Containing text  میتوانیم عبارت مورد نظرمان را تایپ کنیم تا فایلهایی که شامل این عبارت هستند نمایش داده شوند مثلا در کادر Containing text عبارت Computer  را تایپ کرده و سپس روی دکمه Find now کلیک می کنیم .

به این ترتیب اسامی کلیه فایلهایی که در محتویاتشان کلمه Computer  وجود دارد همراه با مسیر دسترسی به آنها نمایش داده خواهد شد .

در این لحظه برای توقف عمل جستجو می توانیم روی دکمه  Stop کلیک کنیم . در برگه  Date می توانیم تاریخ ایجاد یا تغییر فایلها را تعیین کنیم تا کامپیوتر بر اساس آن فایلهای مورد نظر ما را جستجو کند .

نکته : توجه داشته باشید که هر گاه روی دکمه Find now  کلیک کنیم گزینه های هر سه برگ این پنجره خوانده و در جستجو مورد استفاده قرار خواهد گرفت .

اکنون مثالی را با هم دنبال می کنیم :

1-                          برگه  Date  و سپس گزینه  Find All Files و سپس  between را انتخاب کنید .

2-                          سپس روی فلش رو به پایین کادر Between کلیک کنید .

3-                          از تقویم ظاهر شده تاریخ  10 جولای  98 را انتخاب کنید .

4-                          حال در کادر and نیز تاریخ 20جولای 99 را انتخاب می کنیم و روی گزینه  Find  کلیک می کنیم .

به این ترتیب کلیه فایلهایی که تاریخ ایجادشان د رمحدود تعیین شده می باشد در کادر نمایش داده می شوند .

همچنین می توانیم با تعیین عددی برای کادرها مثلا  during the Prvious  )nonths )   در طی ماههای گذشته ) و یا (day)  during the Previous(در طی روزهای گذشته ) دامنه ای برای تاریخ تعیین کرده و فایلهایی را براساس این معیارها مورد جستجو قرار دهیم برگه سوم به نام  Advanced  (پارامترهای پیشرفته ) را درتصویرمشاهده می کنید .

در کادر فهرست  of type  برروی فلش رو به پایین کلیک نمایید تا فهرستی از انواع فایل باز شود .

در این فهرست می توانیم نوع  (Extention ) فایل مورد نظرمان را مشخص کنیم مثلا با انتخاب گزینه  Bitmap Image تنها فایلهای گرافیکی از نوع  bitmap  با  bmp مورد جستجو قرار خواهند گرفت .

با انتخاب گزینه  All iles and Folders  کلیه فایلها مورد جستجو قرار خواهند گرفت و ویندوز محدودیتی روی نوع فایلها قائل نخواهد شد .

در  کادر  Size نیز میتوانیم حداقل یا حداکثر اندازه فایل مورد نظرمان را برای محدود کردن دامنه جستجو تعیین کنیم .


نصب چاپگر

در ویندوز 98 با استفاده از خاصیت   Plug&Play  و برنامه هوشمند نصب چاگر می توانید چاپگر مورد نیاز خود را نصب و یا اضافه نماید ، چاپگر پیش فرضی را برای همه برنامه ها برگزینید . همچنین حالتهای نصب چاپگر را تغییر دهید . برنامه هوشمند نصب ، قدم به قدم شما را برای نصب و تنظیم چاپگر حمایت و راهنمایی می کند .

نکته :پیش از شروع عمل نصب چاپگر ازاتصال صحیح به کامپیوتر اطمینان حاصل کنید . همچنین باید بدانید چاپگر ساخت چه شرکتی است و دارای چه مدلی می باشد .

برای نصب چاپگر ابتدا منوی   Start  را باز کرده و با اشاره به  Setting  روی گزینه  Printers کلیک کنید .

به این ترتیب پنجره مربوط به  Printers  باز می شود روی نماد  Add Printer دبل کیک می کنیم .

پنجره  Add Printer Wizard  باز می شود . برای شروع مرحله نصب روی دکمه  Next کلیک میکنیم .

در این پنجره دو گزینه برای مشخص نمودن نوع اتصال چاپگر نوع اتصال چاپگر به کامپیوتر وجود دارد  Network Printer  اکان اتصال چاپگر را با هدف امکان استفاده در شبکه برقرار می کند . در این حالت ، در این حالت ، مسئله استفاده مشترک چند کاربر از چاپگر و نیز مدیریت روی تقاضاهای همزمان برای استفاده از چاپگر مطرح می شود

حالت دیگر به نام  Local Printer اتصال چاپگر را به صورت محلی و و انحصاری برقار می کند ما حالت اخیر را انتخاب می کنیم و سپس روی دکمه  Next  کلیک میکنیم .

در این مرحله از کادر سمت چپ که حاوی لیست تولیدکنندگان چاپگر می باشد ، برای مثال نام  Epson  را برگزیده و از کادر سمت راست نیز که انواع مدلهای چاپگر تولید شده توسط تولید کننده مورد نظر را نمایش می دهد روی مدل LQ 1060 کلیک می کنیم . سپس دکمه   Next را فاشر می دهیم .

در پنجره بعدی درگاه (Port ) اتصال چاپگر را به صورت1)   (LPT مشخص می کنیم و به مرحله بعد می رویم .

در مرحله بعد و در قسمت  Printer Name  نام چاپگر انتخاب شده نمایش داده می شود که در صورت تمایل می توانیم آن را تعویض کنمی . در قسمت پایین گزینه ای است مبنی بر اینکهاین چاپگر به عنوان چاپگر پیش فرض مشخص می گردد .

اگر این گزینه را فعال کنیم ، در کل محیط و تمام برنامه های تحت ویندوز این چاپگر به عنوان چاپگر پیش فرض در نظرگرفته خواهد شد .( این موضوع در مواردی حائز اهمیت است که دو یا چند چاپگر نصب شده باشند )

م این گزینه را فعال کرده و کلید  Next را فشار می دهیم .

در این مرحله ویندوز می پرسد که  ایا مایل هستید برای اطمینان از صحت چاپگر ، یک صفحه نمونه آزمایشی روی کاغذ چاپ شود، در صورت تمایل Yes  را انتخاب کنید (البته در این مورد باید چاپگر به کامپیوتر متصل بوده و روشن باشد . و شما هم کاغذ را درون آن قرار داده باشید ) ما هم اکنون No را انتخاب می کنیم و روی دکمه  Finish کلیک می نماییم .

حالا مشاهده میکنید که در پنجره  Printers نام چاپگحر مورد نظر ما یعنی  Epson LQ 1060 نمایش داده شده و علامت +++++++ در قسمت بالای نماد آن نیز بیانگر این است که به عنوان چاپگر پیش گزیده فعال خواهدبود .

تنظیم چاپگر

برای تنظیم چاپگری که قبلا نصب کرده ایم ، می توانیم :

منوی  Start  را فعال کرده و با اشاره به  Settin روی نماد Printers کلیک نماییم .

نکته : توجه داشته باشید که نماد  Printers  از طیق  Control Panel  هم قابل دسترسی است

در پنجره  Printers  روی نماد چاپگر نصب شده دبل کلیکنمایید تا پنجره مربوط به آن باز شود .

اکنون از منوی  Printers  روی گزینه Properties کلیک نمایید .

نکته : بوسیله کلیک سمت راست روی نماد چاپگر مورد نظرتان منوی میانبر باز میشود که که شامل گزینه  Properties  بوده و شما از آن طریق هم می توانید پنجره مربوط به تنظیم مشخصه های چاپگر دسترسی داشته باشید .

پنجره مشخصه چاپگر حاوی برگه های مختلفی است که در هر یک امکانات خاصی تعبیه شده است شما می توانید نوع کاغذ ، کیفیت و نحوه چاپ و غیره را در اینجا تنظیم کنید.

نکته :  امکان تنظیم مشخصه های مربوط به چاپگر در اکثر برنامه های  تحت ویندوز نیز فراهم شده است . به این ترتیب که در هر برنامه یا نرم افزار باانتخاب گزینه  Print  از منوی فایل ، نجره مربوط به تنیظیمات چاپ باز می شود که معمولا شامل گزینه ای به نام Pro;perties  (مشخصه های مربوط به چاپگر ) هم هست .

در صورتی  که در محیط ویندوز  98 بیش از یک چاپگر نصب شده باشد می توان یکی از آن ها را به عنوان چاپگر پیش گزیده فعال کرد .

همانطور که گفته شد چاپگر پیش گزیده همواره با یک علامت  Ã بالای نماد مربوط به آن مشخص می شود .

اگر شما مایل باشید می توانید پس از انجام عملیات مربوط به نصب هم چاپگر پیش گزیده را تعویض کنید برای اینمنظور :

در پنجره  Printers  روی چاپگری که میخواهیدازاین به بعد به عنوان پیش گزده انتخاب شود کلیک سمت راست نمایید تا منوی میانبر مربوطه باز شود . چاپگر HP Laser Jet را انتخاب میکنیم .

و سپس از منوی میانبر باز شده روی گزینه  Set as Default  کلیک کنید .

به این ترتیب از حالا به بعد چاپگر  Hp به جای  Epson د رحالت پیش گزیده فعال خواهد بود .

استفاده از چاپگر

پس از نصب و تنظیم چاپگر به سادگی می توان در برنامه های مختلف از آن اتسفاده نمود واسناد و مدارک ، انواع محاسبات ، نامه های اداری و یا نمودار وانواع چارت های کاری را روی کاغذ منتقل کرد .

شما حتی در صورتی که یک چاپگر رنگی در اختیار داشته باشدی می توانید یک تصویر بسیار زیبا یا تصویری که خود در کامپیوتر طراحی کرده اید را مانند یک کارت تبریک زیبا چاپ کرده و به دوست خود هدیه کنید .

برای درک چگونگی چاپ یک فایل برای نمونه محیط  Woed Pad را انتخاب کنید آن را فعال نموده و به طور مثال فایلی را که قبلا ذخیره کردهایدباز کنید در حال حاضر محتوای فایل برروی صفحه نمایش قابل مشاهده است .

قبل از صدور فرمان چاپ از منوی فایل گزینه  Print Preview را انتخاب کنید تا دور نمایی از سند را پیش از چاپ به ما نمایش دهد تا در صورتی که نیاز به ویرایش دارد انها را اعمال کنیم .

نکته : گزینه  Print Preview در منوی فایل اکثر برنامه های تحت ویندوز وجود دارد و با استفاده از آن می توانید پیش نمایشی از آنچه چاپ خواهد شد را ملاحظه کنید .

نکته: در این مرحله خارج از نکات عمومی به تنظیم حدود نوشته ها از طرفین موضوع  (Margin) دقت کنید .

پس از آن به صفحه اصلی بازگردید و دکمه  Printرا از نوار ابزار و یا از منوی فایل انتخاب کنید . در صورتی که کاغذ درون چاپگر باشد و چاپگر نیز آماده به کار باشد مووضع مورد نظر شما چاپ خواهد شد .

نکته : در صورت بروز هر گونه اشکال از موارد ساده و جزئی مانند فراموش کردن گذاشتن کاغذ درون چاپگر گرفته تا موارد فنی ، ویندوز ت مامی آنها را به شما اطلاع خواهد داد در این حالت بدون نگرانی ، پیغام روی صفحه را به دقت بخوانید و مطابق توصیه های پیشنهاد شده عمل کنید در صورتی که نیاز به توضیح بیشتری داشتید برنامه Help  ویندوز بهترین کمک و راهنما برای شماست .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد